Na ongeveer een jaar zoeken zijn wij blij dat er een nieuw penningmeester is gevonden. Casper van Dijk is de persoon die de opvolger wordt van Anja Schutten, zij gaat zich richten op andere activiteiten en heeft inmiddels Casper ingewerkt. Anja, bedankt voor alles wat jij voor onze stichting heb gedaan. Casper gaat zich nu voorstellen.
lk ben in 1971 geboren in Groenlo en heb daar tot mijn 18e gewoond. Het bijzondere van het schitterende Achterhoeks landschap zag ik toen niet heel erg, het was gewoon de achtergrond waartegen mijn leven zich afspeelde. De afgelopen twintig jaar heb ik in Amsterdam gewoond. Na mijn studies rechten en bedrijfskunde ben ik daar werkzaam geweest als wetenschappelijk uitgever en als bedrijfsleider in een traiteur/delicatessenwinkel/ wijnhandel.

De Amsterdamse natuur bestond voor mijn ongetrainde oog vooral uit licht tot ernstig vervuilde stadsparken, met hier en daar een drijfsijs en een snackbarreiger. Mijn belangstelling voor natuur en duurzaamheid groeide wel. Inmiddels zag ik, nu als bezoeker, wel het unieke karakter van de Achterhoek. Die begon steeds meer te trekken, en inmiddels heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik mij weer op mijn geboortegrond gevestigd. Verwondering over en bewondering voor alles dat groeit en bloeit is een belangrijke leidraad in mijn leven geworden. lk ben zeker geen natuurkenner, maar wel een echte liefhebber. lk ben leergierig, met een zeer brede belangstelling. lk ben met veel enthousiasme en overtuiging penningmeester van Stichting Vleermuizendorp Neede geworden. lk verwacht veel te leren van de enorme schat aan natuur(vleermuis)kennis die de stichting herbergt. Graag draag ik met alle vrijwilligers, en het brede publiek, bij aan de bescherming en ontwikkeling van natuur en waardevol cultuurlandschap.

Dank je wel Casper. Van jouw trotse neefje heb jij inmiddels een aandenken gekregen voor deze stoere stap om een Vlearmuze te worden.